sobota, 7 stycznia 2012

Weselne muffinki

Pierwsze w tym roku zamówienie na weselne cupcakes zostało zrealizowane. 
Jest klasycznie biało i bardzo elegancko. 
Bardzo się cieszę, że mogę pośrednio uczestniczyć w tak ważnych uroczystościach... 

A Państwu Młodym życzę stu lat szczęścia razem i nieodkrytych pokładów miłości. 


3 komentarze:

  1. Witam, czy mogłabym poprosić o przepis/sugestię przepisu na muffinki weselne? Zostałam poproszona o upieczenie ich i zastanawiam się, jak je zrobić, żeby po upieczeniu w czwartek/piątek wciąż były miękkie w sobotę. Z góry dziękuję.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeżeli babeczki mają być pałaszowane w sobotę wieczorem to najlepiej upiec je tego samego dnia rana, ew. w piątek wieczorem. Naturalne produkty mają krótki okres przydatności do spożycia, najdłużej świeże są ciacha robione na bazie oleju. Powodzenia!!

    OdpowiedzUsuń